Világjáró Amigók

Idén májusban került megrendezésre az AmiGOES nevű rendezvény, mely során az ország Amigói összegyűltek, megismerkedtek egymással, majd egy jó hangulatú hétvége során megosztották amigosos élményeiket egymással. Ebben az évben az eseménynek Szombathely adott otthont, ahová szerencsére rengeteg Amigó látogatott el, az ország minden Amigo-városából, így Budapest mellett nemcsak Szegedről, Pécsről és Debrecenből, de már Miskolcról is érkeztek önkéntesek.  A rendezvény minden évben megszervezésre kerül, azonban minden alkalommal más városok Amigói hívják meg társaikat, ezzel támogatva az Amigók közötti barátságok kialakítását és elmélyítését.

A hétvége során számos színes programon vehettek részt az Amigók. Voltak kvízek, játékos feladatok, közös városfelfedezés és még sok más érdekes tennivaló. Az első este egy nagyon érdekes feladattal kezdődött, amely során születési dátum szerint álltak sorba a résztvevő Amigók és ez alapján osztották őket csoportokba az aznap esti feladatokhoz, illetve kvízhez. Az ismerkedős feladatok során számos Amigó kerülhetett közelebb egymáshoz más-más városokból.

A második nap a vidám turisták megnézték a helyi Csónakázó tavat, vagy ahogyan a helyiek hivjak Csó-tót, az estét pedig egy nagy pizzázással zárták. Mindenki nagyon- nagyon jól érezte magát, sokan jövőre is tervezik a részvételt az eseményen.

Két hét múlva újabb érdekes poszttal jelentkezünk! Légy résen, hogy ne maradj le!

Hasznos Petra, 2024.06.02.