Segíts, hogy segíthessünk!

Segíts, hogy 2024-ben olyan kisgyermekek mellett is ott lehessünk, akiknél nélküled nem lenne rá lehetőségünk. Egyetemista önkéntesek, vagyis Amigók, hetente több, mint 40 foglalkozáson keresztül azon munkálkodunk, hogy a kórházi ápolásra szoruló gyerekek játszhassanak, tanulhassanak és barátokra leljenek. A segítségeddel idén és jövőre is ott lehetünk a beteg gyerkőcök mellett immár 16 kórházi egységben és örömet szerezhetünk nekik, amikor a leginkább szükségük van rá.

Válaszd Te is a kis összegű, de rendszeres adományozást, hogy egészen a gyógyulásáig látogathassuk egy általad segített gyerkőcöt!

Szervezetünk nonprofit alapon működik, tehát a hozzád hasonló támogatók adományai teszik lehetővé folyamatos működésünket. A fejlődéshez és a heti rendszeres kórházi látogatásokhoz stabil anyagi támogatásra van szükségünk, ami önkénteseink képzéséhez, felszerelések vásárlásához, a megfelelő infrastruktúra kilakításához is nélkülözhetetlen, hiszen csak így érhetjük el közösen azt, hogy egy napon minden beteg gyerek mellett ott lehessen egy Amigo.

kártyajátékot

2 000 Ft

Egy Amigos kártyajátékot jelent. A bevetések alatt saját fejlesztésű füzeteket, játékokat viszünk be a gyerekeknek, amivel nyelvet gyakorolnak.

Kórházi foglalkozás

10 000 Ft

Egy kórházi foglalkozást jelent, ami során ápolásra szoruló gyerkőcökkel nyelvet tanulunk, játszunk, kézműveskedünk és nem utolsó sorban barátságot adunk, ami kiszínezi a kórházi napokat.

társasjátékot

5 000 Ft

Egy társasjátékot jelent, hiszen a nyelvgyakorlás, gyurmázás, festés mellé belefér egy társasozós móka is. Te is szeretsz társasozni? A beteg gyerkőcök sincsenek másképp.Félhavi gondtalan időtöltés

20 000 Ft

Egy gyerek félhavi látogatását jelenti, a beteg gyerkőcök izgatottan várnak minket, hiszen ezalatt a pár óra alatt a vidámság, fantázia veszi át a szerepet.

Adományozok

Ft
Személyes információk

Bankkártya adatok
Ez egy biztonságos SSL titkosított fizetés.
Terms

Adomány Összesen: 2 024Ft Monthly

Adományoddal kiszámíthatóságot és stabilitást adsz nekünk. Rendszeres (havi) és egyszeri támogatásra is van lehetőséged.

Ajánld idén nekünk az adó 1%-od és segíts Te is, hogy egy napon minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo!

Zoknijaink és bögréink megvásárlásával támogatod misszónkat és még ajándéktárgyakkal is gazdagodsz vagy meglepheted velük szeretteidet is!

Tárgyi, szolgáltatásbeli felajánlás

Grafikus vagy, esetleg workshopokat tartasz és örömmel fejlesztenéd az Amigókat? Netalán 100 db új, bontatlan csomagolású játékot/kézműves kelléket ajánlanál fel? Ezt is megteheted! Keresd adományszervező munkatársunkat e-mailben (annus@amigos.hu) vagy telefonon (+36 70 650 6510)!

Fontos: Sajnos élelmiszer adományt nem fogadhatunk el, amennyiben a beteg gyerekeknek szeretnéd adományozni, de az Amigók programjaira, rendezvényeire örömmel fogadjuk felajánlásod. 🙂 Hasonló (leginkább higiéniai) okokból kifolyólag használt plüssöket sem tudunk elfogadni.