Amigos a gyerekekért alapítvány

Az Amigók (az egyetemista önkéntesek) jelenleg 5 városban, hetente összesen 30 alaklommal látogatják a kórházban ápolt gyerekeket, hogy egy kis játékkal, kézműveskedéssel, játékos tanulással, de legfőképpen barátsággal szebbé tegyék a kórházi mindennapokat.

Nagy szükségünk van a segítségedre, hisz egy foglalkozás megtartásához hozzávetőleg 9 450 Ft-ra van szükségünk 2023-ban. Ezeken 2-3 gyerkőc vesz részt alkalmanként. Azaz kórteremtől függően már 3 500 Ft-tal segítesz egy kisgyermeknek.

Kérjük, amennyiben lehetőséged engedi, válaszd a kis összegű, de rendszeres támogatást.

Tedd lehetővé, hogy egy olyan kisgyermek mellett is ott lehessünk 2023-ban, ahol nélküled erre nem lenne lehetőségünk. Egyetemista önkéntesek, vagyis Amigók, minden héten azon munkálkodnak, hogy a kórházi ápolásra szoruló gyerekek játszhassanak, tanulhassanak és barátra leljenek. A segítségeddel idén és jövőre is ott lehetünk velük a kórházakban és örömet szerezhetünk nekik, amikor a leginkább szükségük van rá.

Nagy szükségünk van a segítségedre, hisz egy foglalkozás megtartásához hozzávetőleg 9.450 Ft-ra van szükségünk 2023-ban. Ezeken 2-3 gyerkőc vesz részt alkalmanként. Azaz kórteremtől függően már 3.500 Ft-tal már segítesz egy kisgyermeknek.

Ha megteheted, válaszd te is a kis összegű, de rendszeres adományozást, hogy egészen a gyógyulásáig látogathassuk egy általad segített gyerkőcöt.

Adományozok

Ft
Személyes információk

Bankkártya adatok
Ez egy biztonságos SSL titkosított fizetés.
Terms

Adomány Összesen: 9 450Ft havi

Utalással is támogathatsz minket

Bankszámlaszámunk: 11600006-00000001-96501947

Számlatulajdonos: Amigos a gyerekekért Alapítvány

Bank: Erste Bank

Közlemény: Kérjük, hogy tüntesd fel az email címed, hogy megköszönhessük az adományod!