Küldetésünk

Célunk, hogy rendszeres látogatásokkal, játékos nyelvtanulással és barátságok kialakításával feldobjuk ezeknek a gyerekeknek a hangulatát, segítve őket abban, hogy értékelve, megértve és elfogadva érezzék magukat. 

Támogató és inspiráló környezet kialakításával arra törekszünk, hogy beindítsuk a képzeletüket és képessé tegyük őket arra, hogy rugalmasan és elszántan leküzdjenek minden akadályt. Időnk, együttérzésünk és barátságunk segítségével arra törekszünk, hogy tartós hatást gyakoroljunk jóllétükre, és hozzájáruljunk a gyógyulási folyamathoz. Hiszünk abban, hogy a barátság csodákra képes.

Küldetésünk, hogy barátkozáson, nyelvtanuláson, játékon és
kreatív foglakozásokon keresztül segítsük és fejlesszük a beteg
és egyéb nehéz helyzetben lévő gyerekeket, az Amigókkal
(egyetemista önkéntesekkel).

Hogy egy nap minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo.

Csapatként:

Játszva tanulunk

Értékünk minden Amigo

Ha megígértük ott vagyunk

Az átláthatóság alapelvünk

Minden Amigónak számít és fontos a véleménye

Alapértékeink

Egy Amigo:

Megbízható és következetes

Lelkes

Közvetlen

Rugalmas

Csapatjátékos

Közösséget alkotunk

Az ország 5 városában több, mint 200 lelkes egyetemista sok-sok különböző szakról illetve háttérből dolgozik azon, hogy minél több gyereknek segíthessünk.

A közös fejlődés érdekében Amigos Akadémián tanulunk, szakmai táborba járunk és egy pszichológus rendszer vesz minket körbe a lelki biztonságunk megőrzése érdekében. Komolyan vesszük a havi szupervíziókat; pont úgy, ahogy a havi Amigo-esteket, a közös nyaralást, kenu tábort, a sporthónapot vagy a közös síeléseket.

Ismerd meg a beszámolóink!

Legyél önkéntes!

Támogasd a munkánk!