Felelős cégként támogatni egy jó ügyet?

A társadalmi felelősségvállalásban aktív cégek szerepe elengedhetetlen az Amigos működésében és sikereiben. A 10 éves működésünk alatt megtapasztalhattuk, hogy milyen nagy értéke van annak, hogy közös együttműködéseket, kölcsönös partneri viszonyokat és a fenntarthatóságot építsünk ki annak érdekében, hogy elérjük a közös célunkat: motiválni a kórházba került beteg gyermekeket a gyógyulásra és folyamatosan mellettük lenni a kórházakban.

Amigos infografika

Célunk, hogy az Amigos támogatása a cégek dolgozói számára is élményt és értéket nyújtson, mivel úgy gondoljuk, hogy ezzel is növelhetjük a társadalmi hatásunkat.

Több, mint 200 önkéntessel 6 városban vagyunk jelen a gyerekek mellett: Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Szombathelyen, Pécsen és Miskolcon.

Kórházi örökbefogadás

Egy kórházi osztály örökbefogadásával
támogathatod, hogy az Amigók heti rendszerességgel látogassák a gyerekeket az egységben.

Pénzbeli támogatás

A pénzbeli adomány a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a támogatásnak.

Tárgyi-,és szolgáltatásbeli adomány

Szakemberek tanácsadói, mentorálási felajánlásait is szívesen fogadjuk, emellett pedig a tárgyi adomány is nagy segítség számunkra.

jótékony ajándékok

Szívesen együttműködünk abban, hogy a vállalat munkatársainak az ajándék mellett a jótett érzését is átadjuk.

Kiemelten fontos számunkra a gyerekek és a kórházak bizalma, így csak a teljes képzési és felvételi folyamatot teljesítő egyetemista Amigóknak van lehetősége kórházban foglalkozást tartani.

A támogatások segítségével a magyar kórházakban lévő gyerekeknek segítünk.
Az Etikus Adománygyűjtők Szervezete által akkreditált alapítvány vagyunk, az átláthatóság számunkra nagyon fontos!
Egy olyan vállalati közösséghez tartozhatsz, akiknek fontos a társadalmi felelősségvállalás és a beteg gyerekek segítése.

Az adomány adóalap-csökkentő tétel.