Legyen a barátság a szupererőd! Legyél Te is Amigo!

  • Egyetemista éveid alatt keresed azt a közösséget, ahol nem csak barátokra, de élményekre is szert tehetsz és közben még egy jó ügyet is képviselsz?
  • Mindig is szerettél volna önkénteskedni, de eddig nem volt megfelelő az alkalom?
  • Szeretsz nyelveket beszélni és szívesen segítenél vidámmá tenni a beteg gyerekek hétköznapjait?

Csatlakozz az Amigók baráti közösségéhez! Mi egy egyetemistákból álló önkéntes szervezet vagyunk és célunk, hogy játékon és a nyelvtanuláson keresztül motiváljuk a gyógyulásra a beteg gyerekeket. Más-más szakokról érkezünk, de osztozunk a közös élethelyzetekben (például vizsgaidőszak), közös élményekben (például kenutábor, közös évzáró, karácsony, havi csapatépítők) és mindenkinek az az egy célja van, hogy visszaadjuk a kórházban kezelt gyerekeknek azt, ami a legjobban hiányzik: a barátaikat. Csatlakozz Te is az ügyhöz!

Az ország 5 városában csatlakozhatsz közel 187 fős baráti társaságunkhoz, Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Szombathelyen és Pécsen várjuk jelentkezésed bármilyen egyetem bármelyik szakáról. Az önkéntességhez nincs szükséged semmilyen előképzettségre, minden fontos dolgot megtanítunk neked! Ami lényeges, hogy beszélj legalább egy idegen nyelvet társalgási szinten és legyen meg benned a vágy, hogy átadd a tudásod és barátságod beteg gyerekeknek!

A felvételi folyamat minden városban ugyanaz: először egy írásbeli feladatlapot kell kitölteni, majd a második körben egy szóbeli beszélgetésre várunk, ahol még inkább megismerhetjük egymást! Mindkét feladatban rád, a véleményedre és gondolataidra vagyunk kíváncsiak. Arra kérünk, hogy figyelj rá, hogy a megfelelő város feladatlapját és formját töltsd ki, tehát ahová jelentkezni szeretnél!

A legfontosabb számunkra a gyerekek védelme, ezért betartva a kórházi előírásokat, a kórházban legalább csak 2 COVID oltással tudunk menni, így jó, ha tudod, hogy az oltottság fontos feltétele a jelentkezésnek. Ezt a szóbelin fogjuk majd ellenőrizni, a védettségi igazolványod (appban vagy a kártyát) ne felejtsd majd elhozni!

Mind az öt városba lezárult a 2023 őszi félévi jelentkezési időszak. Ha érdekel az önkéntesség, írd be ide az adataid és amint elindul a következő féléves jelentkezési időszak keresni fogunk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot itt éred el.