Legyél Te is Amigo!

  • Egyetemista éveid alatt keresed azt a közösséget, ahol nem csak barátokra, de élményekre is szert tehetsz és közben még egy jó ügyet is képviselsz?
  • Mindig is szerettél volna önkénteskedni, de eddig nem volt megfelelő az alkalom?
  • Szeretsz nyelveket beszélni és szívesen segítenél vidámmá tenni a beteg gyerekek hétköznapjait?

Csatlakozz az Amigók baráti közösségéhez! Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk, célunk, hogy kórházi látogatások formájában játékkal, nyelvtanulással és kézműveskedéssel segítsük a beteg gyerekeket.

Az ország 5 városában csatlakozhatsz közel 160 fős baráti társaságunkhoz, Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Szombathelyen és Pécsen várjuk jelentkezésed bármilyen egyetem bármelyik szakáról. Az önkéntességhez nincs szükséged semmilyen előképzettségre, minden fontos dolgot megtanítunk neked! Ami lényeges, hogy beszélj legalább egy idegen nyelvet társalgási szinten és legyen meg benned a vágy, hogy átadd a tudásod beteg gyerekeknek!

A felvételi folyamat minden városban ugyanaz: először egy írásbeli feladatlapot kell kitölteni, majd a második körben egy szóbeli beszélgetésre várunk, ahol még inkább megismerhetjük egymást! Mindkét feladatban rád, a véleményedre és gondolataidra vagyunk kíváncsiak. Arra kérünk, hogy figyelj rá, hogy a megfelelő város feladatlapját és formját töltsd ki, tehát ahová jelentkezni szeretnél!

A legfontosabb számunkra a gyerekek védelme, és van olyan kórházi egységünk ahová kettő, máshová három oltással lehet csak menni, így jó, ha tudod, hogy az oltottság fontos feltétele a jelentkezésnek. Ezt a szóbelin fogjuk majd ellenőrizni, a védettségi igazolványod ne felejtsd majd elhozni!

Mind az öt városba lezárult a 2023 tavaszi félévi jelentkezési időszak. Ha érdekel az önkéntesség, írd be ide az adataid és amint elindul a következő féléves jelentkezési időszak keresni fogunk! 

Az adatvédelmi nyilatkozatot itt éred el.