Májusi mosolyok

Eltelt egy újabb hét, s közben megannyi új élménnyel gazdagodtunk!

A következő sorokban arról olvashattok, hogy hogyan is telt az Amigók hete a kórházakban. Szerencsére most már minden kórházi részlegen folyhatnak a bevetések, így bőven van mit megosztanunk Veletek hétről hétre.

Gabi és Lala Amigók a budapesti Bethesda Kórház Ilka utcai részlegén töltötték az idejüket a gyerekekkel. Játszottak Cica, Pizza, Tacóval, Mind Readinggel és még Szócsatával is.

Ani és Ami Amigók a budapesti Egyes Számú Klinikán belül számos gyerkőc napját dobták fel UNO-val, memóriakártyákkal, Halli Gallival. Az idegennyelvek sem maradhattak háttérben, németül és franciául tanultak bemutatkozni egymásnak, ami hatalmas sikernek örvendett.

Julcsi és Geri Amigók a budapesti Ortopéd Gyermekklinikán egy 5 éves kisfiúval kezdték a bevetését a héten, akinek az anyukájával is találkoztak és egy hatalmas Dobble, UNO, illetve Cica, Pizza-partit csaptak. A The Mind segítségével számokat tanultak együtt. Nem sokkal ezután két kedves kislány is beszállt a játékba, nagyon jót beszélgettek közben. Az egyik kislány nagyon szereti az angolt, ezért az Amigók ajándékoztak neki egy Nyelvi Kavalkádot és egy angol munkafüzetet is, mely kifejezetten tetszett a kislánynak.

Panna Amigo a budapesti Szent László Kórházban látogatott meg egy kisfiút, akivel nagyon sokat játszottak. Többek között előkerült a Fekete Péter és a nyomozós kuflis játék is. Továbbállva találkozott három másik kisgyerkőccel is, akikkel egy hatalmasat játszottak a The Minddal és a Monopolyval. Játék közben angolul is tanultak, gyakorolták a színeket.  Majd a számok is előkerültek angolul, a három gyerkőc kórusban sorolta őket.

Ha nem szeretnél lemaradni a következő heti bevetés összegzőről, figyeld szorgosan a weboldalunk és jelentkezünk!

Hasznos Petra

2024.05.12.