Megérkeztek a húsvéti AdományoZoknik!

Közeledik a húsvéti időszak, ami a karácsony után talán a legizgalmasabb pár nap az évben, amikor ugyan is mindenki örül a jó időnek, a napsütésnek és a megannyi finomságnak, a családdal és barátokkal töltött időről nem is beszélve. Ilyenkor az egyik legkedvesebb látványt talán a színes táj nyújtja, amiről a nyiladozó virágok és rügyező fák gondoskodnak minden áprilisban.

Ugye, hogy te is szívesen összeöltözöl a külvilággal? Ősszel jöhetnek a bordó és barna színű darabok. Az idei húsvéti szezonra pedig van egy nagyon jó ötletünk! Igazán elterjedt divat manapság a mintás zoknik viselete, és valóban olyan mókás felfedezni, hogy ki milyen kedvében van a zoknijuk alapján.

Az Amigos a gyerekekért Alapítvány idén tavasszal is előrukkolt egy újabb darabbal. Bővítsd Te is a készleted. Nyilván a már említett stílus tanácsot is érdemes megfogadni, de ezek a zoknik nem akármilyen darabok, hiszen nem csak feldobja a szetted és a saját vagy mások kedvét, de létrejöttük egy igazán jó ügyet szolgál. Vess csak rá egy pillantást!

Na, felcsigáztam már az érdeklődést? Azt kérdezed, hogyan juthatnál Te is hozzá egy ilyen darabhoz? Ha most adományoddal támogatod az alapítványt, az önkéntesek munkáját és ezáltal a kórházban fekvő gyerkőcöket, ajándékba egy ilyen klassz zokni tulajdonosa lehetsz. Így részévé vállsz annak az ügynek, amiért ezek a zoknik létrejöttek; hogy még több beteg gyerek arcára csalhassanak mosolyt a zöld pulcsis egyetemisták.

Ha valaki meglátja rajtad ezt a zoknit és megkérdezi: „Oh, ezt hol vetted, nekem is kell egy ilyen?!”, akkor büszkén mondhatod, hogy az Amigos Alapítvány támogatásáért kaptad, és a becsületes neve AdományoZokni. Ugye, hogy ez egy nagyon jó üzlet. Nem csak kapsz, de adsz is, ami az Amigók szerint egy hatalmas érték a mai világban. Ők is, és a gyerekek is hálásak lesznek Neked.

A hét három napján, 5 különböző városban látogatnak el az önkéntesek a kórházak gyermekosztályaira, mosolyt csalva a beteg gyerkőcök arcára a játékos, nyelvtanulós foglalkozások keretein belül. Ennek Te is részese lehetsz, ha támogatod az alapítványt, ami után 2 pár zokni büszke gazdája lehetsz (egy pár kis méretű és egy pár nagy méretű).

Hogyan szerezhetünk AdományoZoknit?

Mi sem egyszerűbb ennél! Kattints erre a linkre, ha te is szeretnél tavaszi Amigos AdományoZoknit:
https://amigos.hu/termek/husveti-adomanyzokni/

Legyél Te is az Amigos Familia tagja!

Amigos AdományoZokni 2023 tavasz

Patai Rita

2023. 03. 31.