Húsvéti Adományzokni csomag az Amigostól (2 pár, egy kis és egy nagy méretű és egy Amigos köszönőkártya)

Ez a zokni képes rá, hogy fedezze egy játékos foglalkozás költségeit az Amigók által meglátogatott gyermekkórházban.*

Az Adományzokniról
Most egy adományozással 2 pár zoknit kapsz (egyet 36-39 méretben, egyet pedig 40-44 méretben), így ha kis méretűre van szükséged, akkor meglepheted egy nagy lábon élő barátod, rokonod is vagy éppen fordítva. 🙂

Ez a nagyszerű ajándék nem csak a lábadat, de a szívedet is melengeti fogja, hiszen a befolyt adományokból a foglalkozásainkat támogatod, amelyekkel a kórházban ápolt, nehéz sorsú kisgyerekeket segítjük. ❤️

🏥 Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk. Célunk, hogy súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé tegyük egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül.

Kattints ide és tudj meg többet rólunk!

 


* Az Amigos sok más módon is segít a nehéz sorsú gyerekeknek, ezért az adományokat mindig az adott helyzetre tekintettel, a lehető legkörültekintőbben használjuk fel.

7 készleten

Minimum adomány: 4790 Ft

Mit csinálnak az amigok?

Az Alapítvány küldetése, hogy barátkozáson, nyelvtanuláson, játékon és kreatív foglalkozásokon keresztül segítse és fejlessze  a beteg és egyéb nehéz helyzetben lévő gyerekeket, (valamint közvetlen családjukat) az Amigókkal (egyetemista önkéntesekkel).