Új hét, új kalandok

Folytatódnak a márciusi bevetéseink, mi pedig érkezünk az erről készült izgalmas beszámolókkal!

Bazsi és Katus Amigók félévindító bevetésén két csöppséget látogattak meg, akik először igazán megilletődtek. Elsőként egy 1,5 éves kisfiúhoz és apukájához tértek be. Kis barátuk gyorsan feloldódott, így vidáman pakolta ki az összes lehetséges játékot, ami éppen náluk volt. Eközben apukájától megtudták, hogy valószínűleg még elég sokáig bent lesznek, így Amigóink figyelnek a következő napokban, hogy minél többször visszatérjenek hozzá, ezzel könnyítve a bent eltöltött napokat. Ezt követően egy 2 éves kisfiú várta őket az anyukájával. Nála is nagy sikert aratott a játékok ki- és bepakolása, viszont kicsit meg volt szeppenve, ezért leginkább az anyukája tudott vele játszani.

Panni és Eszti Amigók is hasonlóan pozitív élményekről számoltak be, de ők egy kicsit idősebb korosztállyal játszottak, hiszen a lányok egy 3 és két 4 éves nagyfiúval találkoztak. Több játék is előkerült, mint a színező, a Dobble és az UNO, de végül egy nagy kártyapartit csaptak. A srácok klasszul értették a játék lényegét és sorra örültek a megnyert köröknek. Eszti és Panni pedig a fiúknak és szüleiknek szerzett sok-sok mosoly emlékét hozták magukkal haza az első közös délutánról.

Dorka és Liza útja a lepakolást követően a sebészetre vezetett, ahol a nővér már nagyon lelkesen fogadta őket. Ők több gyerkőchöz is eljutottak, először egy 14 éves fiúhoz tértek be, akivel egy kis kártyajátékos bemelegítő után áttértek a nyelvtanulásra. Mivel már 3 éves kora óta tanul angolul, a Nyelvi kavalkád segítségével, könnyedén angoloztak együtt is. Ezt követően németeztek, végezetül pedig franciával zárták a kört, amiben kicsit jobban is elmélyültek, hiszen a fiú épp ezt kezdte el tanulni egy nyelvi applikáción. Németezés közben Liza áttért egy 9 éves kisfiúhoz, ahol előkerült az Egy pályán a nagyokkal című kiadványunk, így kapva az alkalmon megbeszélték, hogy kinek ki a kedvenc focistája, illetve mi a kedvenc csapata. Később előkerültek a társasjátékok, mint a Dobble és a Halligalli. Miután a fiúk elfáradtak, Dorka Liza keresésére indult, útközben viszont egy kislányra lelt, aki szebbnél-szebb ruhakölteményeket varázsolt a színes filcekkel. A bevetés utolsó 30 percét Amigóink egy másik kislánynál töltötték, akivel több kreatív játékot is kipróbáltak. Mivel ő nem nagyon szerette volna Amigóinkat elengedni, Dorka és Liza kreatívan megkérték, hogy varázsolja el őket, mint Elza, amíg apukája becsukja a szemét.

Ádi Amigo számára kétszeres ünnep volt a március 15-e, mivel ez volt egyben az első bevetése Amigóként, ahová Virág kísérte el. Az első órában egy 3 éves kisfiúhoz és anyukájához tértek be, akikkel az összes fellelhető játékot kipróbáltak. Nagy sikert aratott az építőkocka, amiből még egy kockavár is készült. Ezt követően még egy kisfiú csatlakozott hozzájuk, akivel önfeledt buborékfújásokba kezdtek. Ádinak és Virágnak végül még a buborékokat is sikerült túlszárnyalniuk egy új ötlettel, így elkezdődött a legizgalmasabb kórházi autóverseny. Végezetül Amigóink két óra fergeteges játék után köszöntek el a fiúktól, akiknek az arcára sikerült ragyogó mosolyt csalniuk ezen a délutánon.

Nemcsak Ádi élte át élete első bevetését, hiszen Flóra is hasonlóan pozitív élményekről számolt be, ahova Bali kísérte el. Az első emeleten két kisfiúhoz tértek be, ahol több játékot is kipróbáltak, mint a Dobble, Robbanó Cicák és a nagy dínós UNO. A dínók igazán nagy sikert arattak, nagyon lelkesek voltak a fiúk, alig akarták abbahagyni a játékot, így izgatottan várják, hogy ismét játszhassanak az Amigókkal. Flóra szavaival élve pedig: „Összességében nagyon-nagyon jó kis első alkalom volt tele sok-sok nevetéssel és izgalommal. Teljesen feltöltött!”.

Reméljük, nektek is mosolyt csalt az arcotokra eheti beszámolónk. Ti melyik játékot próbálnátok ki?

Frei Nathalie

2024.04.07.