Színes játékok, mosolygós gyerekek

A héten újabb bevetéseken vettünk részt. Színesebbnél színesebb játékokkal találkozhattak a gyerekek, sok fiatal arcára mosolyt csalhattunk a kórház falai között. Lássuk, mik is történtek Amigóinkkal a héten!

Panni és Eszti Amigók egy 11 éves kislánnyal játszottak Cica Pizza Taco-t a Bethesda Gyermekkórházban, ezután előkerült a Blue Banana nevű társasjáték is. Kipróbálták az 55 pozitív beszélgetést indító című kártyajátékot is, mely nagyon tetszett mindenkinek.

Csenge és Luca Amigók egy 17 éves fiút látogattak meg a Bókay Gyermekklinikán, akivel egy hatalmas UNO-partit csaptak. Ezen a bevetésen is előkerült a kedvelt Cica Pizza Taco nevű játék, mely közben a lányok is nagyokat nevettek.

Letícia Amigo első bevetésén járt Detti Amigóval! A debreceni Gyermekklinika Onkológiai osztályára látogattak el, ahol egy nagyon kedves kislány várta őket, akivel később kézműveskedtek. Készült egy húsvéti vászontáska, amit tojásokkal, csibékkel és nyuszikkal díszítettek. A kislány nagyon lelkes volt, így a lányok egy angol és egy német munkafüzetet is ajándékoztak neki, hogy új ismeretekre tegyen szert, és gyorsabban teljenek a kórházban töltött napok.

Virág és Laura Amigók egy kislányt látogattak meg bevetésük alkalmával, a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet falai között. Először a Robbanó Cicák nevű társasjátékkal kezdtek el szórakozni, ami hatalmas sikert aratott. Nem sokkal később, amint elfáradtak a Robbanó Cicákban, előkerült a The Mind nevű társasjáték is, mely során a lányok nagyokat kacagtak.

Hamarosan újabb bevetés beszámolókkal érkezünk. Addig is, figyeld a blog oldalát, ne maradj le!

Hasznos Petra, 2024.04.21.