Legyél Te is szegedi Amigo!

Szegeden 2018-ban indult el az Amigos csapata és, 2022-re már 19 Amigo erősíti a csapatot, 3 kórházi osztályon. Játékos nyelvtanulással és barátkozással segítjük a kórházban lévő gyerekeket, 2020 tavaszától pedig online foglalkozásokat tartunk nehéz helyzetű gyerekeknek, melyben készségfejlesztésen és mese általi tanuláson van a hangsúly.

Az Amigos csapata újra tagfelvételt hirdet a 2022-es év őszi félévében! Olyan lelkes és nyitott egyetemisták, főiskolások jelentkezését várjuk, akik beszélnek legalább egy idegen nyelvet, és szívesen adnák át ezt a tudásukat játékos keretek között kórházi beteg gyerekeknek vagy hátrányos helyzetű gyerekeknek. 

2022 őszétől olyan rugalmas leendő Amigókat keresünk, akik mind a virtuális térben, mind az offline valóságban (a kórházakban) is kényelmesen mozognak. Jelenleg minden városban járhatunk kórházba, azonban szemelőtt tartva a gyerekek biztonságát és a járványhelyzetet online foglalkozásokra is fel vagyunk készülve. Van olyan kórházi egységünk, ahová már 2 oltással, máshova csak 3-mal lehet menni, így az oltottság mindenképpen fontos feltétele a jelentkezésnek. Ezt szóbelin fogjuk majd ellenőrizni, védettségi igazolványod ne felejtsd majd el elhozni. A cél ugyanaz: barátkozást, játékot és tanulást csempészni a beteg és nehéz helyzetben lévő gyerekek életébe

 A felvételi folyamat mindenhol ugyanaz: először egy írásbeli feladatlapot kell kitölteni, a második körben pedig egy szóbeli beszélgetésre várunk minden lelkes jelentkezőt.

Egyik feladattól sem kell megijedni, mindkettőben rád, a személyiségedre, gondolkodásmódodra vagyunk kíváncsiak, nem pedig lexikális tudást kérünk számon. Kérünk viszont, hogy ügyelj arra, hogy annak a városnak a feladatlapját töltsd le, amelyikbe jelentkezni szeretnél, és nagyon ügyelj a leadási határidő betartására!

Jelentkezési lap Szegedre

Ezt kézzel kell kitölteni 🙂

Google Form

Ezt se felejtsd!