Pécs

Szerintem a lehető legjobb csapat vagyunk, 11 irtó cuki lányt ismerhettem meg ebben a kis közösségben, mindig jó a hangulat a talikon, segítünk egymásnak számíthatunk egymásra, szépen összedolgozunk. Egy összetartó kis csapattá váltunk, nagyon rövid idő alatt.
Bia Amigo

Sajnos mi pécsi Amigók a vírushelyzet következtében nem tapasztalhattuk még meg milyen egy igazi offline bevetés élménye, de alig várjuk, hogy meglátogathassuk a gyerekeket a kórházakban is, és játszhassunk velük. Addig is online foglalkozásokon vesszük ki a részünket és próbálunk mosolyt csalni a gyerkőcök arcára.
Nóri Amigo

Az ősszel alapult kis csapatunk, a felvételi során 4 szuper új Amigoval gyarapodott, így nagy örömünkre már 12-re nőtt a pécsicsoport. Az első közös Amigo estünk az évben nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat és sokat nevettünk együtt. Lelkesen szervezzük már a következő hónap Amigo estjét, ahol újból összegyűlik majd a kis csapatunk!
Nóri Amigo

Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika

2021 szeptemberében kaptunk engedélyt a pécsi klinika látogatására, ezzel elindítva az 5. vidéki városunkat. Sajnos a pandémia közbeszólt, de alig várjuk, hogy elkezdhessünk járni a pécsi onkológiára is.

Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika – Endokrinológiai osztály

Az osztályon a bevetéseink 2022 májusában indultak el, jelenleg ez a legújabb kórházi egységünk. Itt krónikus beteg gyerkőcöket látogatunk, elsősorban diabéteszes és vesebeteg gyereket. Velük a foglalkozások során a hangsúlyt elsősorban a játékos nyelvtanulásra helyezzük.

Pécsi Amigók

Kiss Lili - Pécs

Lili vagyok, jelenleg másodéves pszichológustan hallgató Pécsen. Jó ideje úgy érzem, hogy szívesen foglalkoznék gyerekekkel, végeznék valami egyetemen kívüli, hasznos tevékenységet, és kipróbálnám magam egészen új szituációkban és új társaságban is. Az önkéntésekedés mindig közel állt hozzám, már egészen régóta tudom, hogy mindenképpen szeretnék valamit én is tenni.
Bár nem olyan régen kerültem be az Amigosba - és ha pár hónappal később visszaolvasom, biztosan sokkal több tapasztalom lesz - de már most megfogott az a légkör és barátságos hangulat, ami ebben a kis csapatban van.
A gyerekek pedig egészen lenyűgözőek, kreatívak, őszinték, természetesek és nagyon viccesek is 😀 pár hónap alatt is számtalan nagyon kedves pillanattal gazdagodtam, és már alig várom, ami előttem van.

Czabarka Ami - Pécs

Czabarka Ami vagyok, harmadéves egyetemista, 2021 szeptembere óta Amigo. 🌞
Mindig is szerettem a gyerekeket, így amikor megtudtam, hogy Pécsen is elindul az Amigos, egyből jelentkeztem, és milyen jól tettem!🤩 Életem legjobb döntései közé sorolom az Amigosba való jelentkezésem, ez egy olyan dolog, amibe ha belecsöppen az ember, nem akarja elengedni. ⭐️ A mindennapok káoszában az Amigos mindig egy biztos pont, egy safe space, csupa csodálatos emberrel, akik seperc alatt a barátaid lesznek. 💛