Miért van rád szükség?

Ez a weboldal nem egy tradicionális webshop, hiszen itt nem megvásárolni tudod a termékeket, hanem az adományozásért ajándékba adjuk neked! Ez azt jelenti, hogy míg Te magadat és a körülötted levőket megtudod lepni szuper ajándékokkal, addig mi továbbra is folytathatjuk a kórházi bevetéseinket.

Karácsonyi Adományozokni (1 kicsi pár + 1 nagy pár)


Ez a különleges AdományoZokni nem csak a lábadat, de a szívedet is melengeti fogja, hiszen a befolyt adományokból a foglalkozásainkat támogatod, amelyekkel a kórházban ápolt, nehéz sorsú kisgyerekeket segítjük. <3
Most egy adományozással 2 pár zoknit kapsz (így ha kis méretűre van szükséged, akkor meglepheted egy nagy lábon élő barátod, rokonod is vagy éppen fordítva).

Egy zoknicsomag ára 4990 Ft, amely 2 pár zoknit tartalmaz (tehát 2495 Ft/pár). Minimum ekkora adományösszegtől tudunk megrendelést elfogadni. A csomagokat foxpost automatába ingyenesen szállítjuk.

Elfogyott

2 AdományoZokni fedezi egy csoportos kórházi foglalkozás költségeit.

Karácsonyi Bögre

A hideg téli esték tökéletes kiegészítőkelléke egy kedves kis bögre. Mi más lenne kellemesebb, mint jótékonykodás mellett egy forró italt kortyolgatni a hóesésben!

Egy bögre ára 5990 Ft. Minimum ekkora adományösszegtől tudunk megrendelést elfogadni.

A csomagokat Foxpost automatába ingyenesen szállítjuk.

Elfogyott

2 Amigos Bögre fedezi 1 csoportos kórházi foglalkozás költségeit.

Amigos Küldetésfüzet

Foglalkoztató füzet, de annál százszor izgalmasabb. Ez az Amigos Küldetésfüzet. Utazz az űrbe, tervezz kalóz hajót és készítsd el a saját kincsestérképed az Amigók által megálmodott küldetésekben! Lesd meg az Amigos módszert egy foglalkoztató füzeten keresztül, amely amellett, hogy szuper ajándék iskolás korú gyermekek számára, az Amigos ügyét támogatja.

A csomagokat Foxpost automatába ingyenesen szállítjuk.

152 készleten

Minimum adomány: 1990 Ft

Mit csinálnak az amigok?

Az Alapítvány küldetése, hogy barátkozáson, nyelvtanuláson, játékon és kreatív foglalkozásokon keresztül segítse és fejlessze  a beteg és egyéb nehéz helyzetben lévő gyerekeket, (valamint közvetlen családjukat) az Amigókkal (egyetemista önkéntesekkel).