Húsvéti Adományzokni az Amigostól (2 pár, egy kis és egy nagy méretű)

*Limitált ajánlat: Most az első 100, minimum 6000 forintot adományozónak plusz 1 nosztalgia zokni – az előző évek kínálatából.

Az Adományzokniról
Most 4800 forint adományozással 2 pár zoknit kapsz (egyet 36-39 méretben, egyet pedig 40-44 méretben), így ha kis méretűre van szükséged, akkor meglepheted egy nagy lábon élő barátod, rokonod is vagy éppen fordítva. 🙂

Ez a nagyszerű ajándék nem csak a lábadat, de a szívedet is melengeti fogja, hiszen a befolyt adományokból a foglalkozásainkat támogatod, amelyekkel a kórházban ápolt, nehéz sorsú kisgyerekeket segítjük. ❤️


* Az Amigos sok más módon is segít a nehéz sorsú gyerekeknek, ezért az adományokat mindig az adott helyzetre tekintettel, a lehető legkörültekintőbben használjuk fel. 

Elfogyott

2 AdományoZokni fedezi egy csoportos kórházi foglalkozás költségeit.

Kedves Támogatónk!

Március 13-án, 20-án és 27-én csomagoljuk a zoknikat, így ezeket a napokat követően számíthatsz a csomagod megérkezésére.
Az utolsó időszakban (03.19-e után) rendelt csomagolt zoknikat nem tudjuk garantálni, hogy húsvét előtt célba érnek, az utána következő héten számíts a kiszállításra.
Köszönjük a megértést!

Mit csinálnak az Amigók?

Az Alapítvány küldetése, hogy barátkozáson, nyelvtanuláson, játékon és kreatív foglalkozásokon keresztül segítse és fejlessze  a beteg és egyéb nehéz helyzetben lévő gyerekeket, (valamint közvetlen családjukat) az Amigókkal (egyetemista önkéntesekkel).