Így segítünk

Egyetemisták

Az egyetemista önkéntesek, az Amigók a kis korkülönbség által barátjaikként, jó hangulatú foglalkozásokat tartva tudják motiválni a gyerekeket, de mégis a felnőttek tudatosságával, odafigyelésével, példát mutatva foglalkoznak velük.

Egy közös célért

Hogy egy nap minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo. Mi sem szeretünk egyedül lenni és a kórházban lévő gyerekek sem. Azért látogatjuk a beteg gyerekeket a kórházban és tartunk online foglalkozásokat nehéz helyzetben lévő gyerekeknek, hogy a magányt barátkozásra, tanulásra és játékra cseréljük.

Küldetésünk, hogy barátkozáson, nyelvtanuláson, játékon és
kreatív foglakozásokon keresztül segítsük és fejlesszük a beteg
és egyéb nehéz helyzetben lévő gyerekeket, az Amigókkal
(egyetemista önkéntesekkel).

Csapatként:

Játszva tanulunk

Értékünk minden Amigo

Ha megígértük ott vagyunk

Az átláthatóság alapelvünk

Minden Amigónak számít és fontos a véleménye

Alapértékeink

Egy Amigo:

Megbízható és következetes

Lelkes

Közvetlen

Rugalmas

Csapatjátékos

Közösséget alkotunk

Az ország 5 városában összesen 158 lelkes egyetemista sok-sok különböző szakról illetve háttérből dolgozik azon, hogy minél több gyereknek segíthessünk.

A közös fejlődés érdekében Amigos Akadémián tanulunk, szakmai táborba járunk és egy pszichológus rendszer vesz minket körbe a lelki biztonságunk megőrzése érdekében. Komolyan vesszük a havi szupervíziókat; pont úgy, ahogy a havi Amigo-esteket, a közös nyaralást, kenu tábort, a sporthónapot vagy a közös síeléseket.