Felelős cégként támogatni egy jó ügyet?

Céges csapatépítőket és érzékenyítő tréningeket szívesen tartunk, hogy a kollégáknak élményt jelentsen a cég támogatása! Amellett, hogy megismerik a cég társadalmi felelősségvállalásában támogatott szervezetet, egy olyan anyagokat dolgoztunk ki, mely egyaránt funkcionál csapatépítőként és tudásbővítésként. A cél minden esetben az élményalapúságon van, hogy a kollégákat fantáziáját megmozgassuk és közben egymáshoz is egyre könnyebben forduljanak, ami a későbbi munkát is könnyíti majd!

Amigos élmény
Amigos élmény

Az Amigos standnál egy-egy kitelepülésen, családi napon és céges rendezvényen egyaránt képviseljük a jótékony missziónkat és teremtünk élményalapúan jó hangulatot. Szívesen alakítjuk a programportfóliónkat a céges igényekhez közös megegyezés alapján!
Vállalati önkénteskedésre évente kétszer nyitjuk meg kapuinkat az érdeklődőknek, hogy aktív önkénteskedésben vegyenek részt: készségfejlesztő játékokat csomagolunk a beteg gyerkőcöknek, így olyan kórházakba is eljutattva a játékos tanulás élményét, ahol nemhogy Amigók, de akár más önkéntesek sem látogatják (még) a gyógyuló gyerekeket. Ennek megrendezésére gyereknap előtt és a karácsonyi időszakban kerítünk sort. Másfajta vállalati önkénteskedésre is nyitottak vagyunk, keressenek minket bátran ötleteikkel!

Kiemelten fontos számunkra a gyerekek és a kórház bizalma, ezért csak a teljes felvételi és képzései folyamatot teljesítve lehet foglalkozást tartania egy Amigónak.